Nijeveen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Nijeveen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Nijeveen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Nijeveen. Luchies Bouw is werkzaam in Nijeveen en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Nijeveen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Nijeveen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Nijeveen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Nijeveen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Nijeveen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Nijeveen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Nijeveen
Heeft u een grote of kleine klus in Nijeveen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Nijeveen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in nijeveen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouwenmontage.nl