Zwartsluis

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Zwartsluis
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Zwartsluis? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Zwartsluis. Luchies Bouw is werkzaam in Zwartsluis Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Zwartsluis is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Zwartsluis
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Zwartsluis. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Zwartsluis kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Zwartsluis. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Zwartsluis daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Zwartsluis
Heeft u een grote of kleine klus in Zwartsluis en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Zwartsluis neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Zwartsluis groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl