Zuidwolde

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Zuidwolde
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Zuidwolde in Drenthe? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Zuidwolde. Luchies Bouw is werkzaam in Zuidwolde en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Zuidwolde is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Zuidwolde
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Zuidwolde in Drenthe. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Zuidwolde kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Zuidwolde. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Zuidwolde daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Zuidwolde
Heeft u een grote of kleine klus in Zuidwolde en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In zuidwolde neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Zuidwolde groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl