Wapserveen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Wapserveen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Wapserveen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Wapserveen. Luchies Bouw is werkzaam in Wapserveen en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Wapserveen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Wapserveen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Wapserveen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Wapserveen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Wapserveen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Wapserveen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Wapserveen
Heeft u een grote of kleine klus in Wapserveen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In wapserveen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Wasperveen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl