Vledderveen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Vledderveen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Vledderveen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Vledderveen. Luchies Bouw is werkzaam in Vledderveen en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Vledderveen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Vledderveen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Vledderveen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Vledderveen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Vledderveen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Vledderveen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Vledderveen
Heeft u een grote of kleine klus in Vledderveen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In vledderveen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Vledderveen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl