Vledder

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Vledder
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Vledder? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Vledder. Luchies Bouw is werkzaam in Vledder en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Vledder is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Vledder
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Vledder. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Vledder kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Vledder. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Vledder daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Vledder
Heeft u een grote of kleine klus in Vledder en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In vledder neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Vledder groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl