Veeningen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Veeningen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Veeningen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Veeningen. Luchies Bouw is werkzaam in Veeningen en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Veeningen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Veeningen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Veeningen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Veeningen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Veeningen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Veeningen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Veeningen
Heeft u een grote of kleine klus in Veeningen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In veeningen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in  Veeningen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl