Steenwijkerwold

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Steenwijkerwold
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Steenwijkerwold? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Steenwijkerwold. Luchies Bouw is werkzaam in Steenwijkerwold Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Steenwijkerwold is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Steenwijkerwold
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Steenwijkerwold. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Steenwijkerwold kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Steenwijkerwold. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Steenwijkerwold daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Steenwijkerwold
Heeft u een grote of kleine klus in Steenwijkerwold en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Steenwijkerwold neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Steenwijkerwold groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl