Steenwijk

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Steenwijk
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Steenwijk? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Steenwijk. Luchies Bouw is werkzaam in Steenwijk Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Steenwijk is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Steenwijk
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Steenwijk. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Steenwijk kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Steenwijk. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Steenwijk daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Steenwijk
Heeft u een grote of kleine klus in Steenwijk en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Steenwijk neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Steenwijk groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl