Staphorst

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Staphorst
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Staphorst? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Staphorst. Luchies Bouw is werkzaam in Staphorst Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Staphorst is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Staphorst
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Staphorst. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Staphorst kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Staphorst. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Staphorst daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Staphorst
Heeft u een grote of kleine klus in Staphorst en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Staphorst neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Staphorst groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl