Spier

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Spier
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Spier? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Spier. Luchies Bouw is werkzaam in Spier en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Spier is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Spier
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Spier. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Spier kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Spier. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Spier daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Spier
Heeft u een grote of kleine klus in Spier en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In spier neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Spier groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl