Smilde

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Smilde
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Smilde? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Smilde. Luchies Bouw is werkzaam in Smilde en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Smilde is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Smilde
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Smilde. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Smilde kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Smilde. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Smilde daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Smilde
Heeft u een grote of kleine klus in Smilde en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In smilde neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Smilde groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl