Slagharen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Slagharen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Slagharen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Slagharen. Luchies Bouw is werkzaam in Slagharen Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Slagharen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Slagharen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Slagharen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Slagharen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Slagharen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Slagharen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Slagharen
Heeft u een grote of kleine klus in Slagharen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Slagharen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Slagharen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl