Ruinen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Ruinen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Ruinen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Ruinen. Luchies Bouw is werkzaam in Ruinen en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Ruinen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Ruinen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Ruinen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Ruinen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Ruinen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Ruinen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Ruinen
Heeft u een grote of kleine klus in Ruinen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In ruinen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Ruinen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl