Punthorst

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Punthorst
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Punthorst? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Punthorst. Luchies Bouw is werkzaam in Punthorst Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Punthorst is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Punthorst
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Punthorst. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Punthorst kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Punthorst. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Punthorst daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Punthorst
Heeft u een grote of kleine klus in punthorst en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Punthorst neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Punthorst groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl