Pesse

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Pesse
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Pesse? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Pesse. Luchies Bouw is werkzaam in Pesse en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Pesse is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Pesse
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom pesse. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Pesse kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Pesse. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Pesse daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Pesse
Heeft u een grote of kleine klus in Pesse en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In pesse neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Pesse groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl