Overijssel

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Overijssel
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Overijssel? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Overijssel. Luchies Bouw is werkzaam in Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Overijssel is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Overijssel
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Overijssel. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Overijssel kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Overijssel. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Overijssel daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Overijssel
Heeft u een grote of kleine klus in overijssel en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Overijssel neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Overijssel groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl