Oosterboer

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Oosterboer
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Oosterboer? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Oosterboer. Luchies Bouw is werkzaam in Oosterboer en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Oosterboer is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Oosterboer
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Oosterboer. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Oosterboer kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Oosterboer. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Oosterboer daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Oosterboer
Heeft u een grote of kleine klus in Oosterboer en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Oosterboer neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in oosterboer groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl