Oosteinde

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Oosteinde
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Oosteinde? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Oosteinde. Luchies Bouw is werkzaam in Oosteinde en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Oosteinde is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Oosteinde
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Oosteinde. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Oosteinde kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Oosteinde. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Oosteinde daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Oosteinde
Heeft u een grote of kleine klus in Oosteinde en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Oosteinde neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in oosteinde groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl