Ommen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Ommen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Ommen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Ommen. Luchies Bouw is werkzaam in Ommen Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Ommen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Ommen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Ommen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Ommen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Ommen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Ommen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Ommen
Heeft u een grote of kleine klus in ommen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Ommen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Ommen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl