Noordscheschut

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Noordscheschut
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Noordscheschut? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Noordscheschut. Luchies Bouw is werkzaam in Noordscheschut en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Noordscheschut is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Noordscheschut
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Noordscheschut. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Noordscheschut kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Noordscheschut. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Noordscheschut daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Noordscheschut
Heeft u een grote of kleine klus in Noordscheschut en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Noordscheschut neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in noordscheschut groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl