Nieuwleusen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Nieuwleusen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Nieuwleusen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Nieuwleusen. Luchies Bouw is werkzaam in Nieuwleusen Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Nieuwleusen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Nieuwleusen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Nieuwleusen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Nieuwleusen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Nieuwleusen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Nieuwleusen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Nieuwleusen
Heeft u een grote of kleine klus in nieuwleusen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Nieuwleusen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Nieuwleusen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl