Meppel

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Meppel
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Meppel? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Meppel. Luchies Bouw is werkzaam in Meppel en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Meppel is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Meppel
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Meppel. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Meppel kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Meppel. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Meppel daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Meppel
Heeft u een grote of kleine klus in Meppel en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Meppel neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in meppel groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl