Linde

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Linde
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Linde? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Linde. Luchies Bouw is werkzaam in Linde en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Linde is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Linde
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Linde. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Linde kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Linde. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Linde daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Linde
Heeft u een grote of kleine klus in Linde en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Linde neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Linde groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl