Kolderveen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Kolderveen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Kolderveen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Kolderveen. Luchies Bouw is werkzaam in Kolderveen en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Kolderveen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Kolderveen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Kolderveen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Kolderveen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Kolderveen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Kolderveen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Kolderveen
Heeft u een grote of kleine klus in Kolderveen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Kolderveen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Kolderveen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl