Koekangerveld

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Koekangerveld
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Koekangerveld? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Koekangerveld. Luchies Bouw is werkzaam in Koekangerveld en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Koekangerveld is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Koekangerveld
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Koekangerveld. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Koekangerveld kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Koekangerveld. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Koekangerveld daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Koekangerveld
Heeft u een grote of kleine klus in Koekangerveld en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Koekangerveld neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Koekangerveld groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl