Koekange

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Koekange
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Koekange? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Koekange. Luchies Bouw is werkzaam in Koekange en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Koekange is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Koekange
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Koekange. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Koekange kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Koekange. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Koekange daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Koekange
Heeft u een grote of kleine klus in Koekange en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Koekange neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Koekange groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouwenmontage.nl