Kerkenveld

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Kerkenveld
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Kerkenveld? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Kerkenveld. Luchies Bouw is werkzaam in kerkenveld en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Kerkenveld is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf kerkenveld
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Kerkenveld. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Kerkenveld kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Kerkenveld. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Kerkenveld daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Kerkenveld
Heeft u een grote of kleine klus in Kerkenveld en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Kerkenveld neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Kerkenveld groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl