IJhorst

Bouwbedrijf en klussenbedrijf IJhorst
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in IJhorst? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in IJhorst. Luchies Bouw is werkzaam in IJhorst Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in IJhorst is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf IJhorst
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom IJhorst. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in IJhorst kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in IJhorst. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in IJhorst daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf IJhorst
Heeft u een grote of kleine klus in ijhorst en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In IJhorst neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in IJhorst groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl