Hoogeveen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Hoogeveen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Hoogeveen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Hoogeveen. Luchies Bouw is werkzaam in Hoogeveen en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Hoogeveen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Hoogeveen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Hoogeveen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Hoogeveen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Hoogeveen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Hoogeveen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Hoogeveen
Heeft u een grote of kleine klus in Hoogeveen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Hoogeveen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Hoogeveen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl