Hollandscheveld

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Holandscheveld
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Hollandscheveld? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Hollandscheveld. Luchies Bouw is werkzaam in Hollandscheveld en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Hollandscheveld is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Hollandscheveld
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Hollandscheveld. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Hollandscheveld kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Hollandscheveld. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Hollandscheveld daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Hollandscheveld
Heeft u een grote of kleine klus in Hollandscheveld en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Hollandscheveld neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Hollandscheveld groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl