Hasselt

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Hasselt
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Hasselt? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Hasselt. Luchies Bouw is werkzaam in Hasselt Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Hasselt is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Hasselt
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Hasselt. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Hasselt kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Hasselt. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Hasselt daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Hasselt
Heeft u een grote of kleine klus in hasselt en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Hasselt neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Hasselt groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl