Hardenberg

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Hardenberg
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Hardenberg? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Hardenberg. Luchies Bouw is werkzaam in Hardenberg Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Hardenberg is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Hardenberg
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Hardenberg. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Hardenberg kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Hardenberg. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Hardenberg daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Hardenberg
Heeft u een grote of kleine klus in hardenberg en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Hardenberg neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Hardenberg groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl