Giethoorn

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Giethoorn
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Giethoorn? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Giethoorn. Luchies Bouw is werkzaam in Giethoorn Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Giethoorn is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Giethoorn
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Giethoorn. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Giethoorn kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Giethoorn. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Giethoorn daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Giethoorn
Heeft u een grote of kleine klus in Giethoorn en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Giethoorn neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Giethoorn groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouwenmontage.nl