Genemuiden

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Genemuiden
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Genemuiden? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Genemuiden. Luchies Bouw is werkzaam in Genemuiden Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Genemuiden is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Genemuiden
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Genemuiden. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Genemuiden kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Genemuiden. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Genemuiden daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Genemuiden
Heeft u een grote of kleine klus in Genemuiden en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Genemuiden neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Genemuiden groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl