Emmen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Emmen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Emmen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Emmen. Luchies Bouw is werkzaam in Emmen en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Emmen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Emmen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Emmen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Emmen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Emmen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Emmen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Emmen
Heeft u een grote of kleine klus in Emmen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Emmen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Emmen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl