Drogteropslagen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drogteropslagen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Drogteropslagen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Drogteropslagen. Luchies Bouw is werkzaam in Drogteropslagen en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Drogteropslagen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Drogteropslagen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Drogteropslagen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Drogteropslagen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Drogteropslagen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Drogteropslagen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Drogteropslagen
Heeft u een grote of kleine klus in Drogteropslagen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Drogteropslagen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Drogteropslagen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl