Drenthe

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Drenthe
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Drenthe? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Drente. Luchies Bouw is werkzaam in Drenthe en in alle dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Drenthe  is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Drenthe
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Drenthe. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in drenthe kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Drenthe. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Drenthe daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Drenthe
Heeft u een grote of kleine klus in drente en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Drenthe neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Drenthe groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl