Diever

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Diever
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Diever? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Diever. Luchies Bouw is werkzaam in Diever en in alle andere dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Diever is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Diever
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Diever. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Diever kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Diever. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Diever daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Diever
Heeft u een grote of kleine klus in Diever en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Diever neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Diever groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl