Dedemsvaart

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Dedemsvaart
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Dedemsvaart? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Dedemsvaart. Luchies Bouw is werkzaam in Dedemsvaart Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Dedemsvaart is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Dedemsvaart
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Dedemsvaart. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Dedemsvaart kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Dedemsvaart. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Dedemsvaart daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Dedemsvaart
Heeft u een grote of kleine klus in Dedemsvaart en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Dedemsvaart neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Dedemsvaart groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl