De Wijk

Bouwbedrijf en klussenbedrijf De Wijk
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in de Wijk? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in De Wijk. Luchies Bouw is werkzaam in De Wijk in Drenthe en alle andere andere dorpen in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in De Wijk is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf De Wijk
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom De Wijk. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in de Wijk kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in De Wijk. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in De Wijk daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf De Wijk
Heeft u een grote of kleine klus in de Wijk en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In De Wijk neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in De Wijk groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl