Darp

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Darp
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Darp? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Darp. Luchies Bouw is werkzaam in Darp en in alle andere dorpen in Drenthe en in gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Darp is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Darp
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Darp. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Darp kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Darp. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Darp daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Darp
Heeft u een grote of kleine klus in Darp en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Darp neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Darp groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl