Berghuizen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Berghuizen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Berghuizen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Berghuizen. Luchies Bouw is werkzaam in Berghuizen Drenthe en in alle andere dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Berghuizen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Berghuizen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Berghuizen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Berghuizen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Berghuizen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Berghuizen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Berghuizen
Heeft u een grote of kleine klus in Berghuizen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Berghuizen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Berghuizen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl