Balkbrug

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Balkbrug
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Balkbrug? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Balkbrug. Luchies Bouw is werkzaam in Balkbrug Overijssel en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Balkbrug is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Balkbrug
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Balkbrug. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Balkbrug kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Balkbrug. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Balkbrug daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Balkbrug
Heeft u een grote of kleine klus in Balkbrug en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Balkbrug neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Balkbrug groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl