Assen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Assen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Assen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Assen. Luchies Bouw is werkzaam in Assen Drenthe en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Assen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Assen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Assen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Assen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Assen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Assen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Assen
Heeft u een grote of kleine klus in Assen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Assen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Assen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 4128226 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl