Annen

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Annen
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Annen? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Annen. Luchies Bouw is werkzaam in Annen Drenthe en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Annen is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Annen
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Annen. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Annen kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Annen. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Annen daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Annen
Heeft u een grote of kleine klus in Annen en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Annen neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Annen groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 41282260 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl