Alteveer

Bouwbedrijf en klussenbedrijf Alteveer
Bent u op zoek naar een bouwbedrijf of klussenbedrijf in Alteveer? Dan is Luchies Bouw zeker een geschikte optie voor een klus in Alterveer. Luchies Bouw is werkzaam in Alteveer Drenthe en in alle dorpen van gemeente De Wolden. Behalve bouwbedrijf in Alteveer is Luchies Bouw ook graag uw partner als bouwbedrijf in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Bouwbedrijf Alterveer
Luchies Bouw is een jong, dynamisch en enthousiast bouwbedrijf dat klussen verricht in en rondom Alteveer. Voor nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie klussen in Alteveer kunt u terecht bij Luchies Bouw. We werken voor zowel particulieren als bedrijven in Alteveer. Luchies Bouw beschikt als bouwbedrijf over de juiste knowhow en ervaring. Kies voor uw klus in Alteveer daarom voor Luchies Bouw.

Klussenbedrijf Alteveer
Heeft u een grote of kleine klus in Alteveer en bent u op zoek naar een timmerman of klussenman In Alteveer neem dan eens vrijblijvend contact op met Luchies Bouw. Voor een klus in Alteveer groot of klein, moet u daarom bij Luchies Bouw zijn. Telnr: 06 – 41282260 Of mail naar: info@luchiesbouw.nl